Υπηρεσίες κείμενο

Μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων

hazard-stickersΗ μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων απαιτεί ειδική διαδικασία τόσο για τα την προετοιμασία των σχετικών εγγράφων όσο και κατά την συσκευασία και τελικά την μεταφορά τους. Παρέχουμε υψηλή ποιότητα μεταφοράς με ευθύνη και πάντα σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις οι οποίες προβλέπονται στην ευρωπαϊκή συμφωνία ADR. Η υπηρεσία μεταφορών ADR σας προσφέρεται από έμπειρους και άρτια τεχνικά καταρτισμένους οδηγούς.

Το όχημα και ο οδηγός διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη μεταφορά επικίνδυνων προϊόντων. Ισχύει για τις παρακάτω κλάσεις των επικίνδυνων εμπορευμάτων σύμφωνα με την ADR:

 • Κλάση 2: Αέρια
 • Κλάση 3: Εύφλεκτα υγρά
 • Κλάση 4.1: Εύφλεκτα στερεά, αυτενεργές ουσίες και στερεά απευαισθητοποιημένα εκρηκτικά
 • Κλάση 4.2: Ουσίες με πιθανότητα αυτόματης καύσης
 • Κλάση 4.3: Ουσίες που σε επαφή με το νερό αναδίδουν εύφλεκτα αέρια
 • Κλάση 5.1: Οξειδωτικές ουσίες
 • Κλάση 5.2: Οργανικά υπεροξείδια
 • Κλάση 6.1: Τοξικές ουσίες
 • Κλάση 6.2: Μολυσματικές ουσίες
 • Κλάση 8: Διαβρωτικές ουσίες
 • Κλάση 9: Διάφορες επικίνδυνες ουσίες και είδη

Μεταφορές με φορτηγό ψυγείο

Η SPEED FRIGO TRANS διαθέτει υπερσύγχρονο φορτηγό ψυγείο με θερμογράφους που παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή τη θερμοκρασία του θαλάμου.  Μεταφέρουμε από φρούτα  – λαχανικά, γαλακτοκομικά – τυροκομικά, κρέατα – ψάρια και κατεψυγμένα  προϊόντα, φάρμακα, παραφάρμακα κ.λ.π . Όλα αυτά με συνέπεια, ταχύτητα με αποτέλεσμα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Διανομές

Η SPEED FRIGO TRANS προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διανομών με εξειδίκευση στην παράδοση κατ’ οίκον και αυθημερόν. Αναλαμβάνει με απόλυτη ασφάλεια την διανομή προϊόντων ψυχομένου φορτίου, από συνθήκες συντήρησης έως συνθήκες βαθιάς κατάψυξης. Ο ψυκτικός θάλαμος του φορτηγού είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους και κανονισμούς για τη μεταφορά των εμπορευμάτων τα οποία χρήζουν ψύξη. Καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής από την παραλαβή μέχρι την παράδοση υπάρχει σημαντικός έλεγχος και καταγραφή των στοιχείων θερμοκρασίας των προϊόντων με θερμογράφους.

Μετακομίσεις

Η SPEED FRIGO TRANS με επαγγελματική εμπειρία πολλών χρόνων στις μετακομίσεις αναλαμβάνουμε τη συσκευασία επίπλων – οικοσκευών, αποσυναρμολόγηση – συναρμολόγηση επίπλων, σύνδεση – αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Εξειδικευμένος εκτιμητής της εταιρείας μας θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για να αποφασίσετε από κοινού το οικονομικότερο και ιδανικότερο πλάνο μεταφοράς.

Δείτε περισσότερα

Συσκευασία – Αμπαλάζ

Η SPEED FRIGO TRANS διαθέτει μεγάλη ποικιλία υλικών συσκευασίας και προστασίας, αεροπλάστ, ντουλάπες ρούχων, θήκες στρωμάτων, χαρτοκιβώτια διαφόρων διαστάσεων, διάφορα υλικά για εύθραυστα αντικείμενα. Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην συσκευασία γιατί θεωρεί ότι είναι το κλειδί μιας επιτυχημένης μετακόμισης.

Ανυψωτικό Μηχάνημα

Στη SPEED FRIGO TRANS διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα είτε για μεταφορά εξοπλισμού είτε για μετακόμιση. Τα ανυψωτικά μηχανήματα της εταιρείας μας θεωρούνται από τα πιο σύγχρονα και φτάνουν μέχρι 31 μέτρα ύψος (έως τον 8ο όροφο). Μεταφέρουμε τα πάντα, παραμένοντας τα υπάρχοντά σας άθικτα. Υπηρεσίες μεταφοράς με ανυψωτικό μηχάνημα χρησιμοποιούνται γιατί προσφέρουν υψηλότερη ασφάλεια, τον καλύτερο δυνατό χρόνο, αποφυγή φθοράς αντικειμένων, τοίχων και κοινοχρήστων χώρων.

Δείτε περισσότερα