Ανυψωτικό μηχάνημα

 

Στη SPEED FRIGO TRANS διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα είτε για μεταφορά εξοπλισμού είτε για μετακόμιση. Τα ανυψωτικά μηχανήματα της εταιρείας μας θεωρούνται από τα πιο σύγχρονα και φτάνουν μέχρι 31 μέτρα ύψος (έως τον 8ο όροφο). Μεταφέρουμε τα πάντα, παραμένοντας τα υπάρχοντά σας άθικτα.

Υπηρεσίες μεταφοράς με ανυψωτικό μηχάνημα  χρησιμοποιούνται γιατί προσφέρουν υψηλότερη ασφάλεια, τον καλύτερο δυνατό χρόνο, αποφυγή φθοράς αντικειμένων, τοίχων και  κοινοχρήστων χώρων.

Ενοικίαση Ανυψωτικού μηχανήματος – αναβατόριο για μετακόμιση ή μεταφορά αντικειμένων, στην Αττική, συνοδευόμενο από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.

  • ΕνοικίασηΑνυψωτικού μηχανήματος
  • από50
  • Χαρακτηριστικά:
  • Μέγιστο ύψος ανύψωσης 31 μ.
  • Ανυψωτική ικανότητα 300 κιλά

Η παραπάνω προσφορά αφορά μόνο στο κόστος του ανυψωτικού μηχανήματος και του οδηγού – χειριστή. Για την ενοικίαση φορτηγού μετακόμισης, παροχή πρόσθετου εργατικού δυναμικού ή τη συσκευασία επίπλων – οικοσυσκευών,  υπάρχει επιπλέον χρέωση ανάλογα με τις απαιτήσεις της μετακόμισης σας.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε: Μετακόμιση κατοικίας ή επιχείρισης

Οι παραπάνω τιμές επιβαρρύνονται με ΦΠΑ 24%

 

Για διευκρινήσεις και ραντεβού παρακαλούμε καλέστε στο 693 700 3391 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.